Koko toteutus samasta talosta

Ja toista kumppania et tarvitse

Taloyhtiöille ja kotitalouksille turvallinen, nopea tapa ladata sähköauto omassa pihassa

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöihin – Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa


Oletko harkinnut sähköautollesi omaa latauspistettä kotitaloosi tai taloyhtiösi tarpeisiin? Me tarjoamme helpon kokonaispalvelun kartoituksesta kaiken kattavaan suunnitteluun ja sähköautojen latauspisteen rakentamiseen käyttövalmiiksi saakka! Palvelemme vielä sen jälkeenkin latauspisteiden ylläpito- ja huoltotöiden merkeissä.

Sähköautojen latauspisteet avaimet käteen -toteutuksena ovat käytettävissäsi Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja koko Uudellemaalle. Käytämme vain CE-merkittyjä työtapoja ja materiaaleja varmistaaksemme turvallisen, toimintavarman sekä tehokkaan lopputuloksen erilaisiin käyttötarpeisiin. 

Kysy lisää tai tilaa saman tien kohteesi kartoitus.

Tilaa kartoitus »

Latauspisteet taloyhtiöille

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiöille ovat tätä päivää monen hankkiessa ajoneuvoksi sähkö- tai hybridiauton. Taloyhtiöt voivat luottaa monialaisen rakentamisen ammattitaitoomme, mitä latauspisteiden rakentaminen vaatii. Näin saadaan osakkaiden tarpeita vastaava toteutus sekä lopputulos, jossa kiinteistö on myös muokattu siistiin kuntoon rakentamisen jälkeen. Toteutamme niin ikään lainmukaiset latauspistevalmiudet taloyhtiöille. 

Kysy kartoitusta latausaseman mahdollisuuksista tai lisätietoa aiheesta.

Ota yhteyttä »

Sähköauton latauspiste omakotitaloon

Helppo, mukava, turvallinen ja tehokas tapa ladata sähköauto omassa pihassa. Kuuntelemme aina tarkoin asiakkaidemme toiveita ja suunnittelemme latauspisteen toteutuksen niiden sekä tietysti kiinteistön mahdollisuudet huomioiden. Pyytämällä meidät kartoittamaan talosi ja tonttisi, pystymme antamaan tarkimman tarjouksen .

Käännythän puoleemme, jos sähköautojen latauspisteet kiinnostavat. 

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme maanrakentamisen ja muun rakentamisen ammattilaisia. Latausasemien urakointi on kanssamme parhaissa käsissä. Lue lisää sukellushakala.fi »