Espoo, Helsiki, Vantaa, Uusimaa

Sähköautojen latauspiste taloyhtiöille

Tilaa riskitön ja huoleton latausaseman asennuspalvelu

Kartoitamme, suunnittelemme, rakennamme ja huollamme


Taloyhtiö – löytyykö osakkailtanne Helsingin, Espoon, Vantaan tai muun Uudenmaan alueella kiinnostusta hankkia kiinteistöönne sähköautojen latauspiste? Sähköautojen latausaseman toteutus hoituu meiltä helppona kokonaispalveluna kartoituksesta suunnitteluun, asennukseen ja lopulta ylläpitoon sekä huoltoon. 

Lähdetään liikkeelle näin: pyydä meidät käymään, niin teemme alkukartoituksen kiinteistönne sähköjärjestelmästä, jotta tiedämme, miten latauspisteet on mahdollista toteuttaa. Kartoituksen hinta on 135 € alv. 0 %, ja voit hyödyntää sen huolimatta siitä, että päätyisit tilaamaan sähköautojen latauspisteen taloyhtiöllenne muualta.

Jos päätätte tilata toteutuksenkin meiltä, takaamme takuulla laadukkailla CE-merkityillä työtavoilla ja laitteilla tehdyn sähköautojen latauspisteen rakentamisen

Ota yhteyttä »

Sähköautojen latausasema on taloyhtiön etu


Pienemmän hiilijalanjäljen kannalta mutta myös kiinteistön arvon ja houkuttelevuuden kulmasta katsoen, eritoten kun sähkö- ja hybridiautojen suosio on kasvanut viime vuosien aikana. 

Meiltä onnistuu tottakai myös latauspisteen rakennus ja asennus omakotitaloon. Kysy lisää tarpeesi mukaan! Niin ikään voit olla yhteydessä meihin pienenkin kysymyksen tiimoilta, jos sähköautojen latauspiste taloyhtiöllesi on suunnitelmissa nyt tai tulevaisuudessa. 

Ota yhteyttä »