Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Sähköauton latauspisteen suunnittelu

Latauspisteen toteutus

Hoidamme kaikkien osa-alueiden suunnittelun, mitä latauspisteen toteutus vaatii


Jos olet kiinnostunut sähköauton latauspisteestä taloyhtiöllesi tai omakotitaloosi, ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme toiveesi sekä kiinteistösi mahdollisuudet. Niiden pohjalta laadimme suunnitelman, joka sisältää kaiken mahdollisen käyttövalmiin latausaseman rakentamiseen. 

Sähkösuunnittelu, maanrakennustöiden suunnittelu ja pihasuunnittelu – kaikki hoituu kauttamme eli sinun ei tarvitse itse etsiä eri alojen ammattilaisia toteutukseen. Olemme itse maan- ja muun rakentamisen ammattilaisia, lisäksi meillä on hyvät yhteistyökumppanit, joiden osaamista hyödynnämme projekteissa. Kauttamme saat siis koko toteutuksen sekä suunnittelun ja huollon saman katon alta.

Sähköauton latauspisteen suunnittelu- sekä rakennuspalvelu on käytettävissäsi Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja koko Uudellemaalle. Voit tilata meiltä halutessasi pelkän alkukartoituksen.

Tilaa kartoitus »

Huolellinen suunnittelu


On huolellinen pohja rakentamiselle ja laadukkaalle lopputulokselle, joka toimii siten kuin pitää ja palvelee käyttäjäänsä parhain päin. Paitsi että hoidamme sähköauton latauspisteen suunnittelun urakoimme myös itse pisteen rakentamisen parissa. 

Maanmuokkaus kaapelikaivuusta parkkipaikkoihin, kukkapenkkeihin, sähkötöihin ja latauspistejärjestelmän asennukseen on osa helppoa palvelua, jota tarjoamme asiakkaillemme. 

Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä »