Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Sähköauton latauspisteen rakentaminen

Latauspisteen rakentaminen

Kaikki saman katon alta suunnittelusta alkaen, käyttövalmiiksi asti, huoltoa unohtamatta


Jos päätät tilata meiltä sähköauton latauspisteen omakotitaloon tai taloyhtiösi pihaan, toteutuu rakentaminen kokonaisuudessaan meidän kauttamme. Meidän kanssamme asioit turvallisesti ja joustavasti, me vastaamme kohteen suunnittelusta, kaikista maanrakennustöistä (kaapelikaivuut, parkkipaikat, muurit, kukkapenkkien siirrot ja muut ratkaisut), sähkötöistä ja muista asennukseen liittyvistä tehtävistä laadukkainen laitteineen. Aina siihen pisteeseen asti, että latausasemaan voidaan kytkeä autot. Kauttamme saat myös huoltopalvelun.

Sähköauton latauspisteen rakentaminen on palvelu, joka on käytettävissäsi Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja muulle Uudenmaan alueelle. Kerrothan kohteestasi, kartoitamme mielellämme kiinteistösi ja tarpeesi, ja laadimme tarjouksen koko urakasta. 

Ota yhteyttä »

Maanrakentamisen ammattilaiseen voi luottaa


Luottaa siihen, että kun maata on muokattava monella tapaa, tiedetään mitä tehdään, ja miten kaiken urakoinnin jälkeen kiinteistö jää myös siistin näköiseksi. Me olemme erikoistuneet maanrakentamiseen, käy tutustumassa yritykseemme ja palveluumme tarkemmin. 

Jos sähköauton latauspisteen hankkiminen on mietinnässä taloyhtiössäsi tai kotiväkesi keskuudessa, käänny ihmeessä puoleemme. Aloitetaan yhteydenotostasi. Meiltä saat myös latausasemasi ylläpito- ja huoltopalvelut!

Ota yhteyttä »